Trekkerpraat | Van der Werf Mechanisatie

Highlights

Tractor kenteken en APK

Kenteken landbouwvoertuigen Vanaf wanneer moeten (land)bouwvoertuigen gekentekend worden? Welke (land)bouwvoertuigen moeten geregistreerd en gekentekend worden? Wij zijn RDW erkend en kunnen vanaf 1 januari 2021 de kenteken registratie voor jou regelen.

Steyr visie op de toekomst

STEYR KONZEPT Aan welke eisen moet een tractor in de toekomst voldoen? Samen met FPT Industrial hebben wij ons deze vraag gesteld en het STEYR-concept ontwikkeld. Innovatieve technologieën worden op een geheel nieuwe wijze met elkaar gecombineerd, waardoor een milieuvriendelijk, maar tegelijkertijd efficiënt en vooral functioneel tractorconcept wordt geboden.

Lemken met Rumptstad rister

Vanaf de Juwel 8-ploeg kan Lemken zonder meerprijs het Rumptstad 480-rister leveren. Lemken monteert dan wel aangepaste, meer sikkelvormige ploegstelen voor extra stabiliteit. Bij de overname van Rumptstad door Lemken was al gezegd dat dealers kunnen beschikken over een ploeg met het in Nederland populaire Rumptstad 480-rister. R480 noemen ze dat bij Lemken.

Lithium aangedreven pallettruck

De Mover is een volledig elektrische palletwagen voorzien van een onderhousvrije Lithuim batterij

Krone financieringsactie

Krone financieringsactie op nieuwe maaiers, schudders & harken tot en met 31-01-2020, profiteer nu !

WINTER CHECK-UP

10% korting op originele Case IH onderdelen, aanbod geldig tot 29 februari 2020.

Nieuwe Case IH Vestrum CVXDrive

Vier nieuwe Vestrum CVXDrive-modellen van Case IH met 100-140 pk (max.), geïntroduceerd op SIMA 2019, winnen onderscheiding en verkopen / Nieuw dakraam en geavanceerde geleidingssystemen aangekondigd / Uitgerust met...

CNH Industrial splitst trekker- en truckdivisie

Van der Werf Mechanisatie
Onder de noemer Transform 2 Win maakt CNH Industrial bekend dat het de zogeheten on- en off-highway activiteiten gaat splitsen. Tegelijkertijd moet er meer verschil ontstaan tussen de trekkermerken Case IH, New Holland en Steyr.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 dagen geleden

Van der Werf mechanisatie

Met pakjesavond en kerst in aantocht… voor iedere vriend / vriendin, man / vrouw, (klein)kind is er wel iets leuks te vinden in de shop!Eindelijk zijn ze er, de Red Friday-weken bij de CASE IH-Fanshop!
Profiteer van de speciale aanbiedingen voor je kerstinkopen.
Wees ook CASE IH met Kerstmis.
Ontdek nu het aanbod in de Fanshop.
ow.ly/S67s50GQFyy
... Zie meerZie minder

Met pakjesavond en kerst in aantocht… voor iedere vriend / vriendin, man / vrouw, (klein)kind is er wel iets leuks te vinden in de shop!

Timeline PhotosInvesteer in landbouwmachines en behoud uw cashflowmogelijkheden.
Kies de Case IH-machine die u nodig hebt en CNH Industrial Capital stelt de benodigde financierings- of leasingoplossing voor die het best bij uw budget past.
Onze flexibele financieringsoplossingen zijn aangepast aan de gebruiksomstandigheden en de levenscyclus van uw Case IH-machines.

Neem contact op met uw Case IH-dealer voor meer informatie over onze beschikbare Case IH-apparatuur met aantrekkelijke financierings- en leasingaanbiedingen.
ow.ly/UYrC50GPSI4
... Zie meerZie minder

3 weken geleden

Van der Werf mechanisatie

Een schone vloer, wie wil dat nou niet??

Bij Dick Vijn Logistiek in Zwaagdijk komt dat nu weer helemaal goed met de nieuwe Meclean Professional Cleaning Machines Buster 1300 TTE veegmachine die wij deze week mochten leveren.

Met het beproefde Twin Roller systeem, een werkbreedte van 1,80 mtr. en hydraulische hooglossing is succes gegarandeerd!

Wij danken de heren van Dick Vijn Logistiek voor deze mooie order en wensen ze veel veegplezier!
... Zie meerZie minder

Een schone vloer, wie wil dat nou niet??

Bij Dick Vijn Logistiek in Zwaagdijk komt dat nu weer helemaal goed met de nieuwe Meclean Buster 1300 TTE veegmachine die wij deze week mochten leveren.

Met het beproefde Twin Roller systeem, een werkbreedte van 1,80 mtr. en hydraulische hooglossing is succes gegarandeerd!

Wij danken de heren van Dick Vijn Logistiek voor deze mooie order en wensen ze veel veegplezier!

1 maand geleden

Van der Werf mechanisatie

Nieuwe Optum AFS Connect ... Zie meerZie minder

1 maand geleden

Van der Werf mechanisatie

Ook voor maatwerk groot of klein moet je bij Van der Werf Mechanisatie zijn! Dit keer een special voor de biologische akkerbouw.

Aan Maatschap Noordermeer leverden wij deze schitterende Lemken zaaicombinatie bestaand uit de Zirkon 8/400 rotorkopeg en Solitair 8+/400 pneumatische zaaimachine.

Om goed zicht op het werk te hebben is in samenwerking met Van Velzen Innovation een nieuwe zaadtank ontworpen en gebouwd met hierin een demontabel tussenschot voor 2 zaadsoorten.

Voorzien van extra ketsplaatbalk voor het toedienen van de 2e zaadsoort, met apart instelbare dosering en rijpad uitschakeling van de betreffende zaaikouters.

Kortom een machine compleet op wens samengesteld en aangepast waarmee de heren Noordermeer weer jaren vooruit kunnen!
... Zie meerZie minder

Laad meer