Intelligent en wendbaar

Intelligent en wendbaar dat zijn de sleutel woorden voor deze serie heftrucks van Mitsubishi. Het Sensitive Drive System (SDS) is een rij hulp die door de registratie van de stuurhoek, voetbediening en vingertip bediening de beste rijervaring biedt. Hierdoor voelt de heftruck vertrouwd aan en gedraagt de heftruck zich zoals de chauffeur het verwacht.

Ergonomie en zicht

Eenvoudig op- en afstappen voor een korte snelle stop, grote lage opstap en veel beenruimte maken dit zeer gemakkelijk. Ook hier gedraagt de heftruck zich zoals de chauffeur het verwacht. Tijdens het werk is het zicht rondom ruim voldoende dankzij het ontwerp van de mast en dashboard is er maximaal zicht op de last, vorken en voorwielen.

360° besturing

Op de driewiel modellen zit de 360 graden besturing, eindeloos sturen en hierdoor snel kunnen ‘keren’ met de last op de vorken. Is even wennen voor de chauffeur maar gaat gemak en tijdwinst opleveren naarmate deze functie goed onder de knie is. In combinatie met de intelligente snelheidsreductie (ICS), wat toegepast wordt op het moment dat de bocht aangesneden wordt in plaats van halverwege plotseling, kan vrijwel iedereen veilig op weg met deze heftruck.

Zelf samenstellen en levertijd

De heftruck is vrijwel vanaf de wielen tot de mast helemaal zelf te configureren. Zelf gewone hydrauliek hendels in plaats van armleuning bediening behoort tot de mogelijkheden. En dat terwijl de levertijd binnen de normale marges blijft, met een 18 weken levering af fabriek blijven we in veel gevallen de concurrentie voor.

Neem contact op met onze vestiging in Zwaagdijk (0228-564140 / sander@vanderwerfbv.nl) voor meer informatie over de Mitsubishi heftrucks.