Stookkosten terug dringen met een andere oplossing

Ideaal voor het verwarmen van uw werkruimte, schuur, magazijn, bedrijfshal of evenement. Met de volledige verbranding van de diesel brandstof is deze prima binnen te gebruiken, normale ventilatie is voldoende. Keuze uit drie modellen van klein tot groot.

Veiligheid

Airrex is een zeer veilige kachel er zijn meerdere veiligheidssystemen aan boord zoals geurpreventie, brandstofniveau, kantelen, oververhitting en automatische uitschakeling. De infraroodkachel hoeft niet apart te worden geïnstalleerd. Vul de tank met diesel, steek de stekker in het stopcontact en de verrijdbare Airrex infraroodkachel is klaar voor gebruik.

Stroomverbruik en warmte

Bij het opstarten verbruikt de kachel 85W. Na het opstarten loopt dit terug naar slechts 60W per uur! De infraroodwarmte verspreidt zich gelijkmatig en erg ver. Veel mensen menen dat er een ventilator nodig is om deze warmte te verspreiden, dit is niet het geval. Er is geen ventilator nodig de infraroodkachel verwarmt materialen, muren, vloeren en alle andere spullen of machines in de ruimte.

Afstand bedienbaar met WiFi

In de Airrex app ziet u realtime informatie, bijvoorbeeld de temperatuur in de ruimte die wordt verwarmd, de hoeveelheid diesel en of de kachel aan of uit is. U kunt dus de temperatuur instellen, berichten bekijken en de hoeveelheid brandstof direct zien op uw smartphone. Natuurlijk is de kachel ook te gebruiken zonder deze connectiviteit.

Neem contact op met onze vestiging in Zwaagdijk (0228-564140 / magazijn@vanderwerfbv.nl) voor meer informatie over de Airrex kachels.