Van der Werf Mechanisatie

UNICARRIERS-GRIJS

De kleur van klasse!

Van der Werf Mechanisatie

Compacte krachtpatser voor intern transport

Betrouwbaar, ergonomisch en ook nog eens stijlvol vormgegeven: met UniCarriers heb je een heftruck, reachtruck, pallettruck of stapelaar waar je decennia mee vooruit kunt. Of je nu kiest voor een elektrische of verbrandingsmotor, je bent bovendien verzekerd van bijzonder lage kosten per draaiuur.

Onze modellen

Onze modellen

Betrouwbare kwaliteit, lage kosten per draaiuur

De heftrucks, reachtrucks, pallettrucks en stapelaars van UniCarriers zien er in hun grijszwarte kleurstelling verrassend stijlvol uit. Maar vergis je niet: het is meer dan alleen maar een mooi plaatje. Leverbaar met een hefvermogen van een tot vijf ton en naar keuze een elektrische of verbrandingsmotor staan deze stoere apparaten voor kwaliteit, betrouwbaarheid en opvallend lage kosten per draaiuur.

Atlet, Nissan en TCM

UniCarriers is een samenwerkingsverband van het Zweedse Atlet, Nissan, Mitsubishi en TCM, het bedrijf dat in 1949 de eerste Japanse vorkheftruck produceerde. Dat is zeventig jaar aan Japanse kwaliteit. En dat merk je: wij zijn sinds begin jaren 90 dealer van TCM en hebben klanten die al meer dan twintig jaar naar volle tevredenheid gebruikmaken van dezelfde TCM-heftruck.

De thuisbasis van UniCarriers Europe ligt in Zweden. Hierdoor worden Japanse kwaliteit en technologie aangevuld met Zweeds oog voor stijl en gebruiksgemak. Het resultaat is een reeks machines die voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van technologie, kwaliteit, ergonomie en design, met de hoogste productiestandaarden.

Voorzetapparatuur

Ruime keuze van voorzetapparatuur voor allerlei toepassingen. Van vorkversteller tot vorkenklem, van balenklem tot rollenklem, van kantelaar tot side shift, van hydraulische vorkverlenger tot noem maar op: we maken het voor je in orde.

BMWT-erkend keurbedrijf

Van der Werf Mechanisatie is een BMWT-erkend keurbedrijf. We voeren niet alleen de wettelijke jaarlijkse keuring van je machines uit, maar combineren die desgewenst met een servicebeurt. Dat scheelt: lagere kosten en minder stilstand van de machines. Nog makkelijker: een vaste prijs voor keuring en servicebeurt. Dat kan al voor € 170,- per pallettruck per jaar.

Meer weten?

Het assortiment van UniCarriers is opvallend breed en gunstig geprijsd. We bedienen klanten die bij ons komen voor een enkele heftruck of stapelaar, maar verzorgen ook volledige full-servicecontracten voor tientallen machines. Dus wat je ook zoekt, we hebben gegarandeerd een goede oplossing voor je tegen een zeer concurrerend tarief. Sander vertelt je er graag meer over.

Contactpersonen

Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie