Steyr – Prepared for the future

STEYR KONZEPT

EEN GEWELDIGE RIJERVARING EN HET HOOGSTE RIJCOMFORT

Het innovatieve tractorconcept waarin de allermodernste technologieën worden samengebracht, maakt een ongekende rijervaring mogelijk.
Het onmiddellijk beschikbare koppel zorgt voor snelle respons en daardoor verandert het rijgedrag aanzienlijk. Het zwaartepunt werd dichter naar de grond verplaatst, voor meer stabiliteit, en de vierwielsturing en de mogelijkheid om de wielen op verschillende snelheden te laten draaien, zorgen voor een nauwere draaicirkel. Het lage geluidsniveau en de unieke enkele wielophanging zorgen voor extra comfort. Het nieuwe cabineconcept, met ruim bemeten glasoppervlakken en geïntegreerde camera’s, zorgt voor optimaal zicht in alle richtingen en dus voor meer veiligheid.

ABSOLUT CVT

In het veld of op het grasland, voor transport of voor de industrie: de STEYR Absolut CVT is op maat gemaakt voor elke uitdaging en ontworpen als praktisch het ultieme werkpaard. De continu variabele transmissie en tal van technische innovaties geven deze serie uitstekend werk- en bedieningscomfort, aangevuld met een ongeëvenaarde economie. Een keuze uit vier machines van 185 tot 240 pk is beschikbaar. Eén ding hebben ze gemeen: de unieke transmissie garandeert superieure prestaties.