Van der Werf Mechanisatie

Van der Werf Mechanisatie is meer dan 40 jaar als stabiele merkdealer actief in de landbouwmechanisatie en intern transport. Vanuit een goed uitgeruste vestiging in Zwaagdijk bedienen wij met een jong en enthousiast team de markt.

Wij groeien graag verder en zoeken daarom versterking in de vorm van een

Magazijn beheerder / parts medewerker

Van der Werf Mechanisatie is een bedrijf in beweging. Onze huidige magazijnbeheerder heeft bij ons het vak geleerd en gaat nu de wijde wereld in. De in te vullen functie is dynamisch, er is geen dag hetzelfde in onze branche.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Je verzorgt de dagelijkse goederenontvangst, maakt de onderdelen klaar voor onze monteurs en zorgt dat onze klanten hun bestelde onderdelen krijgen. Daarnaast houd jij ons onderdelenmagazijn en onze winkel op orde, je zorgt dat alles er is én dat er niet teveel ligt. Uiteraard staat hiervoor een hypermodern computersysteem tot je beschikking en zijn alle onderdelen voorzien van QR codes. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel aan de balie als telefonisch.

Wie zoeken wij
We zoeken iemand met Havo / MBO werk- en denkniveau die van aanpakken weet en met veel energie en enthousiasme deze nieuwe rol wil invullen. Ervaring in onze branche of in een soortgelijke functie is geen must. Veel belangrijker is een goed stel hersenen, de wil om jouw onderdeel in onze bedrijfsvoering perfect in te vullen en onze klanten een goed gevoel te bezorgen. Wij zijn een klein bedrijf waar weinig kaders vastliggen, iets dat jou de ruimte geeft om zelf dingen op te starten en (in goed overleg) verder te brengen. We hebben een platte organisatiestructuur en werken door het hele bedrijf veel samen en hebben veel contact, over alle functies heen. Als jij je in zo’n omgeving als een vis in het water voelt, dan zijn wij op zoek naar jou.

Deze vacature is voor 40 uur per week. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw ervaring, wensen en natuurlijk van wat je te bieden hebt. De verwachte salarisrange ligt tussen de € 2.250,- en € 3.000,- euro per maand op fulltime basis.

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw interesse met ons delen?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV per e-mail:

Van der Werf mechanisatie (t.a.v. Rick Terpstra) M: rick@vanderwerfbv.nl