Toe aan iets groters?

We zien het geregeld. Na verloop van tijd merk je dat je toe bent aan een grotere trekker. Want een grotere machine betekent dat je meer kunt doen, vaak nog sneller ook. Bij Van der Werf Mechanisatie staan we voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken. We hebben een aantal mooie merken waar we je graag meer over vertellen.

We denken met je mee

Een nieuwe tractor of andere landbouwmachine is een flinke investering. We kunnen ons daarom voorstellen dat je de voors en tegens goed wilt afwegen. Waar ga je de machine voor gebruiken? Hoe ontwikkelt je bedrijf zich? En de markt? Met welke dingen moet je nog meer rekening houden? We nemen rustig de tijd om uit te zoeken wat voor jou de beste optie is. Ook wat betreft de financiering, want inruilen van je huidige tractor is bij ons altijd mogelijk. Zelfs als hij niet meer rijdt. Voor Case IH zijn verschillende interessante lease- en verhuuropties beschikbaar, je leest er hieronder meer over.

Service en betrokkenheid

Bij Van der Werf Mechanisatie koop je niet alleen maar een tractor of ander materieel. Je koopt ook een stukje service en betrokkenheid. Want als er onverhoopt iets mis is, zijn onze vakkundige monteurs met hun goed uitgeruste servicewagens in no-time bij je op het veld om je uit de brand te helpen. Ook in onze twee werkplaatsen, goed bereikbaar in Zwaagdijk en Middenmeer, kun je terecht voor onderhoud en reparaties. En natuurlijk zorgen we dat je zo snel mogelijk weer aan de bak kunt. Want aan een stilstaande trekker heeft niemand iets.

Onze merken:

Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie
Van der Werf Mechanisatie

Interessant: lease en verhuur CNH

Case IH biedt onder de naam CNH Industrial Capital verschillende zeer interessante opties aan voor lease en verhuur. Lange of korte termijn, een opmaat gemaakt financiering voorstel. Bijkomend voordeel van lange termijn huur: de trekker is volledig als kostenpost op te voeren in de boekhouding. Na afloop van de huurperiode kun je de huur verlengen of de trekker aankopen voor de restwaarde, met één jaar garantie op de koop toe. CNH Industrial Capital is een expert in uw sector en is perfect op de hoogte van uw handel en activiteiten. Laat ons deel uitmaken van uw projecten; samen vinden we het financieringsaanbod dat het beste bij u past.

Meer weten?

Bezoek onze showroom in Zwaagdijk of Middenmeer of neem contact op met Rick of Sander.